2013. február 17., vasárnap

Búzafűlé koktélok tavaszi méregtelenítéshez, léböjtkúrához

Ha nincs lehetőségünk arra, hogy több napos léböjtkúrát tartsunk, nagyon jót tesz a szervezetnek az is, ha rendszeresen fogyasztjuk az alábbi koktélok valamelyikét. 

Gyömbéres koktél
Hozzávalók: 2 alma, 1 citromkarika, 1-1 szelet kb. 2,5 cm vastag uborka és friss gyömbér, Organic Herb búzafűlé.
Elkészítés: a kis darabokra vágott hozzávalókat tegyük a gyümölcsprésbe, nyerjük ki a levét, és fogyasszuk el minél előbb!

Almás-búzafűleves koktél
Hozzávalók: 3 alma, 1 adag (Organic Herb) búzafűlé, 1-1 szelet kb. 2,5 cm vastag nyers cékla és uborka, fél érett avokádó, néhány petrezselyemlevél.
Elkészítés: tegyük a spenótot és a petrezselymet a gyümölcsprésbe, nyerjük ki a levét egy almáéval együtt, majd adjuk hozzá a céklát, az uborkát és a maradék almát és a búzafűlevet! A levet öntsük turmixgépbe, és dolgozzuk össze a darabokra vágott avokádóval! Frissen fogyasszuk el!

Vitaminbomba zöldségkoktél
Hozzávalók: 2 alma, 1 sárgarépa, 1 citromkarika, negyed sárga kaliforniai paprika, 1-1 szelet kb. 2,5 cm vastagságú uborka és nyers cékla, 1 adag (Organic Herb) búzafűlé, 2-3 közepes brokkolirózsa
Elkészítés: préseljük ki egy alma levét, dobjuk a centrifugába a többi, darabokra szelt hozzávalót is. Nyerjük ki a levét, rakjuk bele a búzafűlevet, majd a másik alma préselésével zárjuk a műveletet! Jól keverjük össze az italt, és fogyasszuk el mielőbb. Elsőre kissé zavarosnak tűnhet a koktél, de íze és értékes összetevői feledtetik a szépséghibát.


A receptek az OrganicHerb Kft facebook oldaláról származnak. Webáruházunk és boltunkban megvásárolható az OrganicHerb Kft 30 adagos búzafűleve 5500 Ft-ért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése