Hozzávalók:
100 gr hántolt natúr napraforgó
2 tk reszelt, ecetes torma
1 gerezd fokhagyma
1-2 ek hidegen sajtolt olaj (nálam épp: Omega 3-6 olaj)
pár csepp citromlé
néhány csipet tengeri só
szezámmag
![]() |
| Ledarálom a napraforgóbelet kávédarálón. |
![]() |
| Hozzáadom a tormát, a reszelt fokhagymát és a sót. Néhány csepp citromlével megbolondítom. Itt még eléggé darabos az állaga. |
![]() |
| Lassan hozzákeverem az olajat, hogy krémesebb, kenhető legyen. |
![]() |
| A kész krémet ízesítem még pár csepp citromlével és egy kevés sóval. |
![]() |
| Teljes kiőrlésű lisztből készült bio tönkölykenyérre kentük, zöldségekkel megpakoltuk, és került rá némi szezámmag is. |





Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése