Hozzávalók:
100 gr hántolt natúr napraforgó
2 tk reszelt, ecetes torma
1 gerezd fokhagyma
1-2 ek hidegen sajtolt olaj (nálam épp: Omega 3-6 olaj)
pár csepp citromlé
néhány csipet tengeri só
szezámmag
Ledarálom a napraforgóbelet kávédarálón. |
Hozzáadom a tormát, a reszelt fokhagymát és a sót. Néhány csepp citromlével megbolondítom. Itt még eléggé darabos az állaga. |
Lassan hozzákeverem az olajat, hogy krémesebb, kenhető legyen. |
A kész krémet ízesítem még pár csepp citromlével és egy kevés sóval. |
Teljes kiőrlésű lisztből készült bio tönkölykenyérre kentük, zöldségekkel megpakoltuk, és került rá némi szezámmag is. |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése